TAKE AWAY

Køst

BOOK BORD

KØST

KØST

Casper er søn af en fisker og født i Thyborøn – Derfor står fisk og arbejdet med fisk hans hjerte meget nær. Birgitte er østjyde og brænder for det gode gæstgiveri. Vi er begge uddannede kokke og har brugt tiden på de jyske restauranter, fx på Prins Ferdinand, Ferdinand Hotel og Brasseri, Svineriet og Ruths Hotel i Skagen.

I otte år drev vi Fru Møllers Restaurant, en restaurant med a la carte, selskaber, ud-af-huset og teambuilding. Ligeledes har vi været med i driften af cafeen på Fængslet i Horsens. Her har vi blandet stået for maden ved talrige større arrangementer og stået for forplejningen til Krimimessen i Horsens med over (10.000 besøgende).

Vi glæder os til at byde Jer velkommen til KØST

KØST
KØST
Køst drives af: Birgitte og Casper Povlsgaard Poulsen. (Vi bor i Hou)

LAG Midler

KØST

KØST har modtaget LAG midler fra EU til at finansiere Delien, du kan læse mere om det herunder

Projektbeskrivelse

KØST Deli er tredje ben i drømmen om at etablere et spisested og en delikatesse på havnen i Hou.

Vores plan med KØST Deli er, at det skal være en fiske-delikatesse butik, hvor vi vil tilbyde en bred vifte af kvalitetsprodukter, bl.a.:

  • Et dagligt skiftende udvalg af friske auktionsfisk og skaldyr, f.eks. torsk, laks, rejer, blæksprutter.
  • Hjemmelavede færdigretter baseret på fisk, f.eks. fiskelasagne, fiskegryder og ceviche.
  • Delikatesser og specialiteter fra hele verden, f.eks. olivenolie, kaviar, sild og tangprodukter.
  • Kvalitetsvine – et nøje udvalgt sortiment af vine, der passer perfekt til vores fiske- og skaldyrsprodukter.
  • Take-away som fiskedeller og fish ’n’ chips, som kunderne kender det fra Madbilen i dag.

Vi søger midler til at realisere KØST Deli, så vi kan få opbygget en indbydende og hyggelig butik, der skaber liv på havnen og giver lokale, turister og besøgende mulighed for at nyde den lokale stemning eller tage frisk fisk med hjem og selv tilberede den.

Vi har et stort lyst lokale til delikatessen, som ligger i forlængelse af Gastropubben og søger LAG om midler til at realisere KØST deli i form af inventar, så vi til august/september kan åbne. En medfinansiering er en vigtig del af at kunne realisere drømmen om at åbne delikatessebutikken.

Med KØST Deli vil vi skabe nye lokale arbejdspladser for en bred målgruppe. Vi er drevet af at skabe en lokalforankring, og vi stræber efter at ansætte medarbejdere fra lokalområdet. Det kan være unge, der har brug for et sommerferiejob, pensionister, folk i flexjob, eller bare en lokal, der har lyst til at stå bag disken. Det vigtigste er, at de byder kunderne velkommen og kan betjene kunden kompetent og med et smil.

 

KØST
KØST
KØST
KØST