3-retters Menu
Forret og desserten er portionsanrettet. Hovedretten leveres anrettet på porcelænsfade og i skåle; lige klar til at stille på bordet. (min. 10 kuverter)
FORRET (portionsanrettet)
Køst "salat louie" Pocheret vesterhavsfisk, jomfruhummer, vanilje syltede tomater, sprødt Romainesalat og cocktail sauce |
Færøsk laks ”Orientalsk” Glaskål, syltede svampe, japansk mayo og crispy løg |
Hopballe kylling ”tartelet” Cremet kylling salat med champignon, purløg, syltede fattigmandsasparges, sprød Pancetta. Serveres i sprød tærte (kold) |
Inkl. langtidshævet Focaccia med havsalt
HOVEDRETSBUFFET
Rosestegt oksesteg med rosmarin |
Gulerødder vendt med appelsin, grøn anis og sesamfrø |
Salat af saltbagte rødbeder, rødløg, fennikel gastrik og karamelliserede valnødder |
Spidskålssalat med tørrede bær, mynte, grønne ærter og gold dressing |
Petit kartofler med ramsløg, røget salt og olivenolie |
Romesco sauce på grillede røde peberfrugter og ristede mandler |
Dessert (portionsanrettet)
Rabarber og jordbær bagt med lime og ingefær Luftig vaniljecreme med skovmærke, hvidchokolade krokant og bitter kakao knas |
3-retters menu:
325,- / pr. kuvert
1 forret + hovedretsbuffet + dessert
Eller
3 forretter + hovedretsbuffet + dessert
395,- / pr. kuvert
2-retters menu:
Forret / Hovedret
Hovedret / Dessert
285,- / pr. kuvert
Hovedretsbuffet
245,- / pr. kuvert
Tilvalg:
Rødvinssauce med grøn Madagaskarpeber |
+45,- / pr. kuvert |
Lousianne BQQ Ribs | +55,- / pr. kuvert |
Kalvemørbrad | +65,- / pr. kuvert |