3-retters sæsonbuffet ud-af-huset

Minimum 10 personer

Med fokus på lokale råvarer og en passion for at levere det bedste til din fest, vil vi være med til at gøre jeres event til en uforglemmelig dag for dig og dine gæster!

 

Vores menuer er enkle at håndtere:

Forret: Serveres i portionsglas og er klar til servering.

Hovedret: Buffet, anrettet på fade og klar til servering.

Dessert: Portionsanrettet og klar til servering.

 

Kontakt os nu for at bestille på mail: info@kosthou.dk
Du er også altid velkommen til at ringe på 42834383 med spørgsmål

3-retters sæsonbuffet

Fra 1. september – 1. april

Forret:

(portionsanrettet)

Dampet Kuller filet

Timian bagt græskar, dildmarineret æbler, citron mousseline sauce og bacon crumble 

inkl. langtidshævet Focaccia

 

Hovedretsbuffet

Ungkvæg fra Kildegården
marineret og grillet med salvie og confiteret hvidløg.
Grøn salat
med hengemte stikkelsbær, hyldeblomst vinaigrette og ristede græskarkerner "Vadouvan"
Bagte efterårs grøntsager
med feta spread, za'atar og røget paprika
Samsøkål "gremolata
med grillede kolbe majs, parmesan, friteret kapers og ristet hasselnødder
Ovnstegte små kartofler
med solsikkekerne pesto
Kold sauce aioli
med 3 slags peber og sherryeddike

 

Dessert

(portionsanrettet)

Pocheret Karensminde pære
med vanilje syltede solbær, mørk chokolade, frisk mynte, brownies knas og saltet karamel

 

3 retters menu
 
385,- / pr. kuvert
2 retters menu
 
295,- / pr. kuvert