3-retters sæsonbuffet ud-af-huset
Minimum 10 personer
Med fokus på lokale råvarer og en passion for at levere det bedste til din fest, vil vi være med til at gøre jeres event til en uforglemmelig dag for dig og dine gæster!
Vores menuer er enkle at håndtere:
Forret: Serveres i portionsglas og er klar til servering.
Hovedret: Buffet, anrettet på fade og klar til servering.
Dessert: Portionsanrettet og klar til servering.
Kontakt os nu for at bestille på mail: info@kosthou.dk
Du er også altid velkommen til at ringe på 42834383 med spørgsmål
3-retters sæsonbuffet
Fra 1. september – 1. april
Forret:
(portionsanrettet)
Dampet Kuller filet |
Timian bagt græskar, dildmarineret æbler, citron mousseline sauce og bacon crumble inkl. langtidshævet Focaccia |
Hovedretsbuffet
Ungkvæg fra Kildegården marineret og grillet med salvie og confiteret hvidløg. |
Grøn salat med hengemte stikkelsbær, hyldeblomst vinaigrette og ristede græskarkerner "Vadouvan" |
Bagte efterårs grøntsager med feta spread, za'atar og røget paprika |
Samsøkål "gremolata med grillede kolbe majs, parmesan, friteret kapers og ristet hasselnødder |
Ovnstegte små kartofler med solsikkekerne pesto |
Kold sauce aioli med 3 slags peber og sherryeddike |
Dessert
(portionsanrettet)
Pocheret Karensminde pære med vanilje syltede solbær, mørk chokolade, frisk mynte, brownies knas og saltet karamel |
3 retters menu |
385,- / pr. kuvert |
2 retters menu |
295,- / pr. kuvert |