3-retters sæsonbuffet

Med fokus på lokale råvarer og en passion for at levere det bedste til din fest, vil vi være med til at gøre jeres event til en uforglemmelig dag for dig og dine gæster!

Vores menuer er enkle at håndtere.

Sådan Fungerer Det:

Forret: Serveres i portionsglas og er klar til servering.

Hovedret: Buffet, anrettet på fade og klar til servering.

Dessert: Portionsanrettet og klar til servering.

Kontakt os nu for at bestille på mail: info@kosthou.dk
Du er også altid velkommen til at ringe på 42834383 med spørgsmål

3-retters sæsonbuffet

Fra 3. juni – 31. august

Forret:

(portionsanrettet)

Køst Cocktail
Salat på torsk
anrettet med Skagens rejer, grønne salater, vaniljebagte tomater og cocktail dressing inkl. langtidshævet Focaccia

Hovedretsbuffet

Ungkvæg fra Kildegården
marineret og grillet med salvie og confiteret hvidløg.
Salat af høvlet og stegt zucchini
med sort quinoa, Chimichurri og Pecorino
Grillede spæde gulerødder
med grønne asparges, Harissa-yoghurt og dukkah
Sommerkål
med grønne ærter, ristede græskarkerner og syltede stikkelsbær.
Samsø kartofler
vendt med olivenolie, persille og skalotteløg.
Kold bearnaise creme
med estragon og sherryeddike.

Dessert

(portionsanrettet)

Vaniljemarinerede sommerbær
med luftig creme anglaise, hindbær-lime coulis og karamelliseret pistacie.

3 retters menu
 
345,- / pr. kuvert
2 retters menu
 
295,- / pr. kuvert