Minimum 25 kuverter

(psst! er I færre personer så kan I booke bord i Gastropubben her

  

Vores frokostmenuer er nøje sammensat med sæsonens bedste råvarer og serveres, som en lækker tre-retters tallerkenanretning.

Vi tilpasser hvert arrangement efter jeres ønsker, så I kan nyde en skræddersyet oplevelse i jeres eget private selskab. Herunder kan du se hvad vores frokostselskab indeholder.

Et frokost selskab varer typisk 5 timer fra kl. 12:00-17:00. I starter med et glas moussende vin på havne fronten hvis vejret er til det eller i vores nye lyse lokaler. Efter vil I få serveret en lækker sammensat 3-retters frokostmenu med hjemmebagt brød, som I selv vælger til menusamtalen ca. 2 måneder før afholdelse. Under middagen er der vinmenu, øl og sodavand inkluderet samt kaffe og sødt til at slutte af på.

  

  • Mousserende vin
  • 3-retters frokostmenu
  • Vin, øl og sodavand under middagen
  • Kaffe og sødt

   

Pris 695,- / pr. kuvert

Børn under 12 år 385,-

Børn fra 0 til og med 2 år er gratis

   

Denne sæsons selskabs menuer er på vej, kontakt os hvis du har brug for mere information.

Du har altid mulighed for at lave tilvalg til menuen som blandt andet kunne være sprøde snacks til velkomst, vores lækre buffet til hovedret eller oste fra nær og fjern med hjemmelavet sylterier - alt det tager vi i fællesskab når vi kommer tættere på afholdelsen.

   

Lyder det som noget for jer, er I velkomne til at booke tid i kalenderen til en uforpligtende snak og rundvisning i lokalerne.

 

Kontakt os nu

 

   

ANBEFALINGER:

"Det var på alle måder en fantastisk dag I gav os. Maden, lokalet, omgivelserne. Stedet fik stor ros fra alle vores gæster. I må gerne være stolte, vi er stolte over at have sådan et sted i Hou. Tusind tak for det hele."

Svend og Helle 11/6-2024

  

TAK fordi vi måtte holde vores dåbsfest ved jer. Det har været en så god oplevelse hele vejen. Mad og vin savler vi over endnu.

Sofie 11/6-2024