3-retters Menu

Forret og desserten er portionsanrettet. Hovedretten leveres anrettet på porcelænsfade og i skåle; lige klar til at stille på bordet. (min. 10 kuverter)

FORRET (portionsanrettet)

Køst "salat louie"
Pocheret vesterhavsfisk, jomfruhummer, vanilje syltede tomater, sprødt Romainesalat og cocktail sauce
Færøsk laks ”Orientalsk”
Glaskål, syltede svampe, japansk mayo og crispy løg
Hopballe kylling ”tartelet”
Cremet kylling salat med champignon, purløg, syltede fattigmandsasparges, sprød Pancetta. Serveres i sprød tærte (kold)

Inkl. langtidshævet Focaccia med havsalt

 

HOVEDRETSBUFFET

Rosestegt oksesteg
med rosmarin
Gulerødder
vendt med appelsin, grøn anis og sesamfrø
Salat
af saltbagte rødbeder, rødløg, fennikel gastrik og karamelliserede valnødder
Spidskålssalat
med tørrede bær, mynte, grønne ærter og gold dressing
Petit kartofler
med ramsløg, røget salt og olivenolie
Romesco
sauce på grillede røde peberfrugter og ristede mandler

 

Dessert (portionsanrettet)

Rabarber og jordbær bagt med lime og ingefær
Luftig vaniljecreme med skovmærke, hvidchokolade krokant og bitter kakao knas

 

3-retters menu:
325,- / pr. kuvert
1 forret + hovedretsbuffet + dessert

Eller

3 forretter + hovedretsbuffet + dessert
395,- / pr. kuvert

2-retters menu:
Forret / Hovedret
Hovedret / Dessert
285,- / pr. kuvert

Hovedretsbuffet
245,- / pr. kuvert

 

Tilvalg:

Rødvinssauce
med grøn Madagaskarpeber
+45,- / pr. kuvert
Lousianne BQQ Ribs +55,- / pr. kuvert
Kalvemørbrad +65,- / pr. kuvert