3-retters sæsonbuffet
Med fokus på lokale råvarer og en passion for at levere det bedste til din fest, vil vi være med til at gøre jeres event til en uforglemmelig dag for dig og dine gæster!
Vores menuer er enkle at håndtere.
Sådan Fungerer Det:
Forret: Serveres i portionsglas og er klar til servering.
Hovedret: Buffet, anrettet på fade og klar til servering.
Dessert: Portionsanrettet og klar til servering.
Kontakt os nu for at bestille på mail: info@kosthou.dk
Du er også altid velkommen til at ringe på 42834383 med spørgsmål
3-retters sæsonbuffet
Fra 3. juni – 31. august
Forret:
(portionsanrettet)
Køst Cocktail |
Salat på torsk anrettet med Skagens rejer, grønne salater, vaniljebagte tomater og cocktail dressing inkl. langtidshævet Focaccia |
Hovedretsbuffet
Ungkvæg fra Kildegården marineret og grillet med salvie og confiteret hvidløg. |
Salat af høvlet og stegt zucchini med sort quinoa, Chimichurri og Pecorino |
Grillede spæde gulerødder med grønne asparges, Harissa-yoghurt og dukkah |
Sommerkål med grønne ærter, ristede græskarkerner og syltede stikkelsbær. |
Samsø kartofler vendt med olivenolie, persille og skalotteløg. |
Kold bearnaise creme med estragon og sherryeddike. |
Dessert
(portionsanrettet)
Vaniljemarinerede sommerbær med luftig creme anglaise, hindbær-lime coulis og karamelliseret pistacie. |
3 retters menu |
345,- / pr. kuvert |
2 retters menu |
295,- / pr. kuvert |